Halsnæskoret - Forside
Halsnæskoret er et firestemmigt voksenkor


Koret er organiseret under Hundested Aftenskole som er medlem af Dansk Oplysnings Forbund, således at økonomi vedrørende deltagerbetaling og aflønning af dirigent foregår gennem Hundested Aftenskole, der er medlem af Dansk Oplysnings Forbund.

Koret startede i 1964 som Studiekoret. Skiftende korsangere har i tidens løb haft mange spændende koroplevelser, både herhjemme og på udenlandsrejser. Af store oplevelser tilbage i 90erne kan bl.a. nævnes Utrecht Te Deum med deltagelse af 800 sangere opført i Tivolis koncertsal under ledelse af Michael Bojesen og John Høybye. I tidens løb er det blevet til mange kirkekoncerter i områdets kirker, og i udlandet i Den danske Kirke i Paris, samt i Sct. Görans Kyrka i Stockholm. Det nuværende kor var i oktober 2010 med til at opføre Carl Nielsens Fynsk Forår sammen med Fjordkoret og flere lokale kor.

Vi er meget stolte over også at kunne kalde os "Kongelig Leverandør", da vi i 2007 optrådte for dronningen ved hendes besøg i Halnæs kommune. I 2009 ændredes navnet til Halsnæskoret i tråd med den nye Halsnæs kommune.

Koret havde 50 års jubilæum i 2014. I den anledning blev der afholdt jubilæumskoncert i Gjethuset med eksterne solister.


   
 
Panel title

© 2018 Copyright

Antal besøg: 77228

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,59587597846985sekunder